digitale piano’s

Digitale piano’s

Naast de klassieke piano’s levert Haarsma ook digitale piano’s. Roland en Yamaha digitale piano’s staan garant voor optimale kwaliteit. De hedendaagse piano’s bezitten een dermate goede klankrijkdom en toucher, dat de klank de akoestische piano’s benaderen.

Op alle digitale piano’s is het mogelijk een hoofdtelefoon aan te sluiten. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren. Enkele modellen zelfs in hoogglans zwart. Soms met bluetooth. De piano’s kunnen door ons deskundig worden geïnstalleerd bij u thuis. Eventueel met uitleg over de bediening van de piano en een demonstratie! Neem contact op voor de actuele voorraad in onze showroom.

Loading image...

De ideale Roland om piano te leren spelen! Gebruik de nieuwste apps op uw Ipad! Informeer naar de mogelijkheden. Prijzen vanaf: € 529,-

Onderstaand ziet u het nieuwste model van Roland, de LX 705.

LX705_a_PE

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Roland HP 704

HP704_CH_Depth

Roland F 140

F-140R_CB_DR


FP-30

De budgetvriendelijke FP-30 geeft je de befaamde klank, feel en moderne snufjes van Roland in een piano van topkwaliteit, met 88 toetsen, die zelfs in de kleinste ruimte past. Dit lichte en draagbare instrument is ook geknipt voor podiummuzikanten en muzieklessen. Met nog talrijke extra klanken (buiten de pianoklanken), ingebouwde oefen- en opnamefuncties en mogelijkheid tot draadloze Bluetooth® -verbinding om met populaire muziek-apps te werken, biedt de FP-30 een unieke muziekbeleving die voorheen onmogelijk was met zulk een compact pakket.

Optionele bijpassende stand en een pedal unit met drie pedalen zorgen voor een klassieke pianolook en bevorderen de functionaliteit, met o.m. handenvrij pagina’s omslaan in bepaalde bladmuziek-apps.
Verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering. Afgebeelde stander optioneel.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Yamaha digitale piano’s

YDPS52

YDP-S52

GH- klavier met synthetisch ivoren klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CF concertvleugel sound. Digital piano controller app. Fraai design meubel in zwart of wit.

€ 1.200,- NIEUW


ydp-s34

YDP S34

GHS- klavier, synthetisch klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CFX concertvleugel sound. Two track recorder. Leverbaar in 3 kleuren.

€ 998,- NIEUW


YDP143R

YDP 143

GHS- klavier, synthetisch klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CF concertvleugel sound. Two track recorder. Compatible met digital piano controller app.

€ 998,- NIEUW


P125_web_735x735_df318bd499ca5be990e088fece371e7e

P 125

GHS klavier, 24 verschillende klanken, 20 ritmes, CF concertvleugel sound. Two track recorder en equalizer. Leverebaar in zwart of wit. Optioneel stander en pedalenset.

Vanaf € 751,- NIEUW


Yamaha P-45

P 45

GHS klavier, 10 verschillende klanken, Reverb en Chorus effect. USB to host. Instap stage piano van Yamaha. Leverbaar in zwart. Standaard optioneel.

Vanaf € 526,- NIEUW

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–