digitale piano’s

Digitale piano’s

Naast de klassieke piano’s levert Haarsma ook digitale piano’s. Roland en Yamaha digitale piano’s staan garant voor optimale kwaliteit. De hedendaagse piano’s bezitten een dermate goede klankrijkdom en toucher, dat de klank de akoestische piano’s benaderen.

Op alle digitale piano’s is het mogelijk een hoofdtelefoon aan te sluiten. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren. Enkele modellen zelfs in hoogglans zwart. Soms met bluetooth. De piano’s kunnen door ons deskundig worden geïnstalleerd bij u thuis. Eventueel met uitleg over de bediening van de piano en een demonstratie! Neem contact op voor de actuele voorraad in onze showroom.

Roland GP 607

Roland GP 706 vleugel

Leverbaar in zwart en wit hoogglans, kom langs voor een demo in onze showroom en ontdek deze prachtige digitale vleugel!

Roland LX-706

Roland LX-706 (ook leverbaar LX 705 en 708)

Luxe upright piano, met fantastische vleugelklank. Uitgerust o.a. met bluetooth, vele songs en opnamemogelijkheden en apps.  Voor een demonstratie bent u welkom!

Afmetingen: 112cm x 138.3cm x 39.3cm (HXBXD)

Gewicht: ca. 100 kg

Onderstaand ziet u het model van Roland, de LX 705 met een superieure pianoklank met 4 luidsprekers en bluetooth functie.

Roland LX 705

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Roland HP 704

Topmodel van de HP 700 serie, met PHA-50 klavier (hout). Dynamic 4-speaker systeem. 2 x 25Watt/ 2 x 5Watt speakers. Met bluetooth. Leverbaar in verschillende kleuren.

Roland HP 704

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Roland HP 702

Eigentijds model met afsluitbaar klavierdeksel. Leverbaar in verschillende kleuren. 2 x 14Watt  speakers. PHA-4 klavier (kunststof). Aansluiting voor hoofdtelefoon met 3D Ambiance. Met bluetooth.

Roland 702

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Roland F 140

Dit compacte instrument, perfect voor kleinere appartementen, zit boordevol handige technologische snufjes van de marktleider op het vlak van digitale piano’s. Met bluetooth functie.

F 140


Roland FP-30

De budgetvriendelijke FP-30 geeft je de befaamde klank, feel en moderne snufjes van Roland in een piano van topkwaliteit, met 88 toetsen, die zelfs in de kleinste ruimte past. Dit lichte en draagbare instrument is ook geknipt voor podiummuzikanten en muzieklessen. Met nog talrijke extra klanken (buiten de pianoklanken), ingebouwde oefen- en opnamefuncties en mogelijkheid tot draadloze Bluetooth® -verbinding om met populaire muziek-apps te werken, biedt de FP-30 een unieke muziekbeleving die voorheen onmogelijk was met zulk een compact pakket.

Optionele bijpassende stand en een pedal unit met drie pedalen zorgen voor een klassieke pianolook en bevorderen de functionaliteit, met o.m. handenvrij pagina’s omslaan in bepaalde bladmuziek-apps.
Verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering. Afgebeelde stander optioneel.

Roland FP-10

Roland FP-10

De ideale Roland om piano te leren spelen! Gebruik de nieuwste apps op uw Ipad! Informeer naar de mogelijkheden.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Yamaha digitale piano’s

Yamaha YDP S52

YDP-S54

GH- klavier met synthetisch ivoren klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CF concertvleugel sound. Digital piano controller app. Fraai design meubel in zwart of wit.

€ 1.319,- NIEUW


Yamaha YDP S34

YDP S34

GHS- klavier, synthetisch klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CFX concertvleugel sound. Two track recorder. Leverbaar in 3 kleuren.

€ 1.017,- NIEUW


Yamaha YDP 143

YDP 144

GHS- klavier, synthetisch klavierbeleg, 10 verschillende klanken. CF concertvleugel sound. Two track recorder. Compatible met digital piano controller app.

€ 1.017,- NIEUW


Yamaha P 125

P 125

GHS klavier, 24 verschillende klanken, 20 ritmes, CF concertvleugel sound. Two track recorder en equalizer. Leverebaar in zwart of wit. Optioneel stander en pedalenset.

Vanaf € 751,- NIEUW


Yamaha P 45

P 45

GHS klavier, 10 verschillende klanken, Reverb en Chorus effect. USB to host. Instap stage piano van Yamaha. Leverbaar in zwart. Standaard optioneel.

Vanaf € 526,- NIEUW

——————————————————————————————————————–