keyboards

Keyboards Yamaha, Roland en Viscount

 

Domus cantorum 6
Viscount Cantorum VI , fantastisch kerkorgelgeluid

Prijs € 1.795,- (op voorraad)

Effecten: Nagalm, Diepte wordt met schuif geregeld. Tremulant: Diepte en snelheid instelbaar. Transposer -3 tot +3 semitonen. Toonhoogte, van -1 semitoon tot +1 semitoon. Algemene geheugens, 6 druktoetsen, A/B geheugenbank keuzetoets. Regelschuiven, Master volume, bas-Man.I/Man.II; Balans; Nagalm. Andere instellingen, Split druktoets; Man.I Octaaf Omhoog en Man.II Octaaf omlaag toetsen; Orgelstijl toets met 4 posities; track 1&2. Record en Start/Stop toetsen. Incl. 6 demo’s.

Optioneel: volumepedaal en standaard hout € 195,-

Roland BK3
Roland BK-3

Het voor entertainers en hobbymuzikanten ontwikkelde BK-3 Backing Keyboard is een arrangerinstrument met functies, die je in het instapsegment nooit zou verwachten. Met een enorm aantal hoogwaardige klanken en automatische begeleidingen, de weergave van audiosongs en begeleidingen op een USB-datadrager, ingebouwde luidsprekers en nog veel meer is dit keyboard een compleet ensemble voor veeleisende muzikanten. Voor solo-optredens, gezellige muziekavonden met vrienden en het spelen in je vrije tijd bestaat er gewoon geen leukere oplossing dan de BK-3, omdat hij voor nagenoeg alle muziekgenres geschikt is.

Prijs: € 449,-

Roland BK5
Roland BK-5

Eén keyboard, één toetsenist… Met de introductie van de BK-5 verplaatst Roland andermaal de bakens op het vlak van automatische begeleidingsinstrumenten. De BK-5 herbergt nieuwe kwalitatieve klanken en geavanceerde functies, en is erg eenvoudig te bedienen. Het is het perfecte instrument voor de One-man band en voor hobbymuzikanten.

Volledig autonoom, manusje-van-alles-keyboard met automatische begeleiding en ingebouwde luidsprekers
Ruime keuze aan klanken, Music Assistants en ritmes voor uiteenlopende muziekgenres (waaronder Oost-Europees, Latijns-Amerikaans, Aziatisch, enz.)
Eenvoudige en logische bediening
Ingebouwde effecten, met o.a. reverb, chorus, EQ, multi-band compressor en tientallen multi-effecten
Compatibel met de ritmes van de Roland BK-7m en de instrumenten van de E-serie, G-serie en VA-serie
Compatibel met backing-formaten (SMF, MP3, WAV en ritme) rechtstreeks van USB-stick; rechtstreekse audio-opname op USB-stick
Automatische akkoordherkenning voor SMF-bestanden

Prijs:  €819,-


Yamaha keyboards

Yamaha PSR E463

PSRE-463

61 toetsen, aanslaggevoelig, 758 voices, 220 styles, USB audio, input/output. Compatible met Cloud Audio Recorder app. Kleur: zwart.

€ 357,- NIEUW


Yamaha PSR E363

PSRE-363

61 toetsen, aanslaggevoelig, 574 voices, 165 styles, 154 songs, USB audio, input/output. Kleur: zwart.

€ 233,- NIEUW


Yamaha PSR E263

PSRE-263

61 toetsen,  NIET aanslaggevoelig, 400 voices, 130 styles, 112 songs. Kleur: zwart.

€ 175,- NIEUW

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–