piano’s

Piano’s

Bij ons kunt u terecht voor o.a. het topmerk Yamaha. Naast dit toonaangevende merk dat hun kwaliteit ruimschoots heeft bewezen, heeft Haarsma Muziek ook andere merken in huis. Altijd weer een wisselend aanbod, in nieuw, maar ook in uitstekende occasions. Voor een compleet overzicht kunt u kijken op onze occasionlijst.

Yamaha biedt als topmerk talloze mogelijkheden. Elke piano of vleugel is een waar kunstwerk op zich. Het merk blijft zich ontwikkelen op het gebied van nieuwe materialen, mogelijkheden, ontwerp en constructie. Voor de nieuwste ontwikkelingen kunt u ons raadplegen. Ook biedt Yamaha een scala aan digitale piano’s. Voor meer informatie kunt u kijken op onze link digitale piano’s.

Veelgevraagd zijn ook de ‘silent’ piano’s. Dit zijn akoestische piano’s die met hoofdtelefoon zonder geluidsoverlast bespeeld kunnen worden. Ideaal voor bijvoorbeeld in een appartement. Ook kan Haarsma Muziek de systemen inbouwen in uw eigen piano. Vraag naar de mogelijkheden.

Haarsma Muziek is ‘Official Yamaha Dealer’. Dit is belangrijk in verband met de garantie en levering van de originele Yamaha onderdelen. Zo weet u zeker dat uw instrument in goede handen is. In onze showroom hebben wij onder andere onderstaande nieuwe modellen staan, kom gerust langs om deze prachtige instrumenten te bekijken en bespelen!

yamaha B-1
Yamaha B-1

De B-1 is een fantastische, betaalbare starterspiano. Beschikbaar, maar voldoet toch volledig aan alle Yamaha-kwaliteitsnormen. De piano is leverbaar in vele kleuren en leverbaar met silent-systeem.

yamaha b-2
Yamaha B-2

Met zijn grotere afmetingen en zwaardere constructie, zorgt de nieuwe B-2 voor een superieur geluid door middel van extra diepte en volume. Voorste en achterste wielen vergroten beweeglijkheid, terwijl de elegante details en de traditionele kast zorgt ervoor dat de B2 past in uw leefruimte. Voor de meer serieuze pianist is de b2 de perfecte combinatie van prestaties en betaalbaarheid. Leverbaar in diverse kleuren.

yamha b-3
Yamaha B-3

De invoering van de Yamaha B3 benadert de professionele normen, terwijl men trouw is gebleven aan het ontwerp van de B-serie met als filosofie waarde en betaalbaarheid. B-3 is krachtig door een grotere frame en klankbord en een hogere rang hamers gekoppeld aan een bewezen, hoge specificatie actie design. Voor de ambitieuze pianist is er geen beter instrument

Ondanks hun betaalbaarheid, worden deze piano’s gebouwd met zorg Yamaha’s en aandacht voor detail, waardoor ze een uitstekende kleurenweergave en de gevoelige, snelle reactievermogen van de Yamaha keyboard en werkingsmechanisme.

yamaha p-121
Yamaha P-121

Ontworpen in Europa voor de Europese markt, de P121 beschikt over een prachtige kast, Europees vurenhout klankbord een rijke, expressieve klank. Leverbaar in diverse kleuren.

yamaha b1 silent
Yamaha B1 Silent

De b1 is voor een lagere prijs beschikbaar dan die van menig concurrent, maar voldoet toch volledig aan alle Yamaha-normen. De b1 biedt u de mogelijkheid over een echte Yamaha te beschikken, waarbij de prijs u zal verbazen en verheugen.

Als voorbeeld van de uitstekende, zich bewezen hebbende ontwerpprincipes van Yamaha, herdefinieert de b1 het woord ‘waarde’.

De klanken die u met het Simple Type van Yamaha hoort, klinken bijzonder diep en natuurgetrouw. dankzij een toongenerator met stereosamples.

yamaha b2 silent
Yamaha B2 Silent

Met zijn grotere afmetingen en zwaardere constructie levert de nieuwe b2 een superieur geluid door middel van extra diepte en volume.

Voor en achter wielen verbeteren de beweeglijkheid, terwijl de elegante details en traditionele kasten ervoor zorgen dat de B2 past in uw leefruimte. Voor de meer serieuze pianist is de B2 de perfecte combinatie van prestaties en betaalbaarheid.

Het geluid dat je krijgt met Simple Type Yamaha’s zijn bijzonder diep en herkenbaar, dankzij een toongenerator met stereo samplings.

yamaha b3 silent
Yamaha B3 Silent

De introductie van de Yamaha B3 naar de b-serie gamma nadert professionele normen, terwijl het trouw blijft aan de filosofie van de B-serie van de waarde en betaalbaarheid.

De B3 verslaat piano’s die aanzienlijk meer kosten door de integratie van traditionele Yamaha-waarden en profiteert van de nieuwste productietechnieken. De krachtige, maar subtiele kenmerken van de B3 worden geproduceerd door een groter frame en klankbord en hogere kwaliteit hamers gekoppeld aan een bewezen, hoge specificatie actie design. Voor de ambitieuze artiest die op een budget moet letten, is er geen beter instrument.

Het geluid dat je krijgt met Simple Type Yamaha’s zijn bijzonder diep en herkenbaar, dankzij een toongenerator met stereo samplings.

yamaha p121sg
Yamaha P121-SG

Designed in Europe to European preferences, the P121 boasts exquisite cabinetry, European spruce soundboard and back posts and the rich, expressive voice of a full-sized upright.

P Series pianos are mid-range models with highend quality and features. Despite their affordability, these pianos are built with Yamaha’s care and attention to detail, giving them excellent tonal reproduction and the sensitive, quick responsiveness of the Yamaha keyboard and action mechanism. Their exquisite European-influenced design and craftsmanship make them a joy to see, hear, play and own.

Yamaha’s SG Type takes the luxury up a notch with stereo sampling from the CFIIIS concert grand, making for rich resonance and subtly accurate reproduction.

yamaha u1
Yamaha U1

A perennial favorite among discerning pianists, the Yamaha U1 offers outstanding musical performance, setting the standards by which many other upright pianos are measured.

Yamaha U3
Yamaha U3

Mooie robuuste piano, een juweel in uw interieur.

An expansive soundboard and acoustic chamber give the 131 cm U3 extended power and projection, with the peerless tonal and expressive control of the legendary Yamaha action.

  • Advanced Scale Design
  • Soundboard and Frame
  • Redesigned Hammers
  • Soft-Close Fallboard.

Yamaha U Series upright pianos have long been a leading choice for educational institutions, professional musicians and discriminating home pianists. Now, thanks to comprehensive redesign, these world-standard instruments are better than ever, with numerous advances in materials and construction. Refined scale designs and components improve tonal performance, while other modifications enhance strength and durability. Extra-wide music desks provide plenty of room for sheet music. And the top-of-the-line sets extraordinary standards of elegance and excellence, incorporating concepts adapted from Yamaha grand pianos.