Het vleugelsysteem

#f08d00

Het Vleugelsysteem voor vochtigheidsbeheersing

Het Piano (lees hier ook “Vleugel”) Life Saver Systeem is geruisloos en nagenoeg uit het zicht, onder uw vleugel geïnstalleerd. Op elk Piano Life Saver Systeem rust vijf jaar garantie die slechts geactiveerd kan worden door het Systeem door een erkend pianotechnicus te laten installeren.

Vleugelinstallatie

Ontvochtiger: als de vochtigheid toeneemt, verdrijft het de vochtige lucht weg van de piano door gebruik te maken van warme luchtstromen.

Humidistat: dit is het zenuwcentrum van Het Systeem dat aanvoelt of de houten delen van uw piano te vochtig of te droog zijn en wisselt automatisch van Ontvochtiger naar Bevochtiger en beschermt uw piano zodoende tegen schade door veranderingen in vochtigheid.

Bevochtiger: bevochtigt het droge hout van uw piano als de vochtigheid afneemt; een waarschuwingslampje geeft aan wanneer het water te laag staat en er aan de Bevochtiger water moet worden toegevoegd; bijvullen is eenvoudig en gemakkelijk.

3-LED-lampjespaneel: het groene lampje aangeduid met POWER geeft aan dat het Systeem elektrische stroom heeft en een geel lampje aangeduid met WATER begint te knipperen als de Bevochtiger water nodig heeft. Het rode lampje aangeduid met PADS gaat knipperen als de pads (speciale papieren celstof doekjes) geen water meer opzuigen en vervangen dienen te worden.

Waterslang: hiermee kunt u water aan de Bevochtiger toevoegen als het 3-LEDS-lampjespaneel de noodzaak voor water aangeeft.

Het Vleugel Life Saver Systeem van onderaf gezien.